Agenda 2022 – 2023

Na 5 jaar trainen, lesgeven en verzorgen van workshops over mentale gezondheid en kracht is het een goed moment eigen ervaringen en de feedback van deelnemers te herijken. Deelnemers in de leeftijd van 16 tot 96 jaar.

Het aanbod: waarom en wat?

 • De proeverij: wanneer u interesse heeft in diensten van relax4life, maar eerst eens wilt ervaren kan dat met onze proeverij. Voor een laag tarief bieden wij u 3 trainingen (buiten en/of binnen) aan;
 • Het inschrijfformulier: wanneer u uw keuze hebt gemaakt kunt u zich inschrijven op dit online formulier;
 • Het startgesprek: wanneer we uw formulier hebben ontvangen wordt u medio september uitgenodigd voor het startgesprek. Deze kennismaking is gratis en duurt maximaal 1 uur. We kijken samen naar uw vraag en welk doel u wilt bereiken. (zie doelen op de homepage van relax4life.nl). Ook vertel ik u dan over onze methode van werken, waaronder de 6 stappen naar ontspanning, de mentale krachtpiramide en over de Blog;
 • Flexibiliteit: deelnemers kunnen trainen (vergelijk sporten) wanneer zij daar behoefte aan hebben. Zowel op een ochtend als op een avond kunt u bij ons terecht. Maximaal 3 x per week.
 • Zowel buiten als binnen:
  Buiten: Mood & Nature, een training in ontspannen en weerbaarheid in de bosrijke natuur van Alphen. De eigen challenge is een vast onderdeel. Op tweede ochtenden van 9.45 u tot 10.45 u waarvan één op zaterdag;
  Binnen: Club Time-Out Alphen: een training in het dagelijks leren ontspannen, dus ook thuis; op een avond van 19.30 tot 20.30 u.
 • Privétraining en privécoaching;
  Privé coaching: een persoonlijk plan, waarin we samen kijken hoe ontspanning kan bijdrage aan uw mentale gezondheid;
  Privétraining: de inhoud is vergelijkbaar met de groepstrainingen. De deelnemer beslist zelf of zij/hij buiten danwel binnen wil trainen.
 • Alle trainingen zijn wekelijks
 • Trainingen en coaching van relax4life worden aangeboden van oktober tot mei. December en april worden voor de buitentraining Mood & Nature niet ingepland om indien nodig een uitloop te hebben voor trainingen die vanwege het weer worden doorgeschoven. Denk aan regen en harde wind.
 • Workshops zijn op aanvraag. Duur 2,5 uur.
Schrijf je direct in

Voorlopig weekschema

Tarieven ingaande per oktober 2022

Voor deelname kun je je aanmelden via mijn website voor 1 september 2022
Als je je telefoonnummer en mailadres vermeldt, bel ik je voor het (gratis) kennismakingsgesprek.

Hartelijke groet,

Wim van Alphen
wim@relax4life.nl
relax4life.nl

Schrijf je direct in

Locatie

Training Mood & Nature:
In de bosrijke natuur van Alphen-Chaam

Opleiding Mentale Kracht:
Binnen op locatie in Alphen of online (bij coronamaatregelen)

Benodigdheden

Vanwege hygiëne nemen deelnemers voor beide programma’s de uitrusting zelf mee:
yogamatje, zitkussen (bolster of hoge kruk), dekentje, warme sokken.

Buiten:
extra kleding passend bij het weer van dat moment.