Opleiding Mentale Kracht

Mijn werkwijze is gebaseerd op de mentale krachtpiramide
De 10 waarden uit deze piramide komen voort uit kennis, inzichten en ervaringen: van mijzelf, van deelnemers en van leermeesters en onderzoekers op het gebied van mentale kracht. In het bijzonder Edith Eger, Thich Nat Hanh, Brené Brown, Els Versteyn, Nelson Mandela, Dan Buetner en Erik Scherder.

De waarden en de programma’s
De waarde “innerlijke rust” is een vast onderdeel van elke training en les. Deelnemers maken kennis met 6 manieren van ontspannen. Zo ontwikkelen zij innerlijke rust. De overige waarden (9) worden aangeboden als inspiratie tekst (training) of als workshop (opleiding).

WAAROM EN WAT

De workshop Mentale Kracht is een persoonlijke time-out met ontspanning en zelfreflectie. Het vooraf gekozen doel is materiaal voor je persoonlijke ontwikkeling. Je verdiept je in de 10 onderwerpen van de mentale krachtpiramide. Je krijgt inzicht, ontwikkelt vaardigheden en vertaalt de waarden naar je dagelijks leven.

Je maakt een essay. Hierin beschrijf je inzichten en ervaringen tijdens de opleiding. Afronding met een certificaat.

HOE

Elke bijeenkomst duurt 2 uur waarin de waarde van die week wordt besproken. Een interactieve workshop met theorie en praktijk. Bij coronamaatregelen van lange duur wordt overlegd de opleiding online voort te zetten. Je ontmoet mensen die kiezen voor persoonlijke ontwikkeling.

BENODIGDHEDEN

Vanwege hygiëne nemen deelnemers de uitrusting zelf mee: yogamatje, zitkussen (bolster of hoge kruk), dekentje, warme sokken. Buiten: extra kleding passend bij het weer van dat moment.

WANNEER

De workshop bestaat uit 12 bijeenkomsten van 2 uur. Duur: 4 maanden: tot medio april 2022. Op dinsdagavonden, vanaf 25 januari 2022, van 19.30 tot 21.30 uur. Locatie-adres: Oard, Boshoven 29, 5131 NB Alphen Nbr.

 

TARIEF

Volledige deelname: €240,- euro p.p. voor 12 lessen van 2 uur.
Tussentijds instromen €20- euro p.p. voor 1 bijeenkomst.
Workshop €15- euro p.p. voor 1 bijeenkomst.

Schrijf je nu in!

Ben je geïnteresseerd in de workshop Mentale Kracht?
Wacht dan niet langer en meld je via onderstaande button aan bij Relax4Life!

Meld je direct aan!