Training Mood & Nature

Mijn werkwijze is gebaseerd op de mentale krachtpiramide
De 10 waarden uit deze piramide komen voort uit kennis, inzichten en ervaringen: van mijzelf, van deelnemers en van leermeesters en onderzoekers op het gebied van mentale kracht. In het bijzonder Edith Eger, Thich Nat Hanh, Brené Brown, Els Versteyn, Nelson Mandela, Dan Buetner en Erik Scherder.

De waarden en de programma’s
De waarde “innerlijke rust” is een vast onderdeel van elke training en les. Deelnemers maken kennis met 6 manieren van ontspannen. Zo ontwikkelen zij innerlijke rust. De overige waarden (9) worden aangeboden als inspiratie tekst (training) of als workshop (opleiding).

Meld je aan voor een gratis training en kom ontdekken of het iets voor je is:

WAAROM EN WAT

Mood & Nature is een lichamelijke- en mentale training in de natuur. Het vooraf door jou gekozen doel is materiaal voor je persoonlijke ontwikkeling. Je leert naast zachte ontspanningsvormen, yinyoga, mindfulness en meditatie ook incasseren. Workouts, stoottechnieken uit het karate en het omgaan met het weer.

Je werkt met een groep volwassenen aan je weerbaarheid. De mentale krachtpiramide vormt de inhoud van de training.

HOE

De training wordt aangeboden in de bosrijke natuur van Alphen-Chaam. Je maakt de natuur mee in herfst en winter. Je stelt je eigen privé time-out samen. Tijdens het stiltemoment laat je je inspireren met teksten over mentale kracht.

BENODIGDHEDEN

Vanwege hygiëne nemen deelnemers voor beide programma’s de uitrusting zelf mee: yogamatje, zitkussen (bolster of hoge kruk), dekentje, warme sokken. Buiten: extra kleding passend bij het weer van dat moment.

WANNEER

De training omvat maximaal 15 sessies van 60 minuten. Duur: van oktober 2021 tot april 2022. Op zaterdagochtend van 9.45 –10.45 uur.

Vanaf januari 2022 start een tweede groep (januari tot april 2022). Plaats: Chaamseweg 43, 5131 NG, Alphen; 100 meter voorbij deze woning. Let op: bij harde storm of regen gaan de trainingen niet door en worden doorgeschoven. Dit is de reden waarom er steeds 3 in plaats van 4 trainingen per maand gepland staan.

TARIEF

Volledige deelname: €187,50 euro p.p. voor 15 trainingen van 60 minuten.
Tussentijds instromen 12,50,- euro p.p. voor 1 training.
De proeverij: 3 trainingen voor € 30 euro.

Meld je aan voor Mood & Nature

Bekijk bovenstaande video voor een sfeerimpressie. Ben je geïnteresseerd in de training Mood & Nature maar wil je eerst eens vrijblijvend kennismaken met Relax4Life? Dan raden we je een proeverij aan, ook te boeken via onderstaande button. Middels een proeverij neem je deel aan een serie van 3 trainingen en maak je kennis met Relax4Life.

Meld je direct aan!

Deelnemers aan het woord

Voordat ik aan de training Mood and Nature begon, was mijn leven een aaneenschakeling van activiteiten. Wim heeft mij geleerd om stil te staan. De stilte in mezelf en de natuur te ervaren. Hij heeft me geleerd om naar mezelf en naar mijn omgeving te kijken met mildheid. Elke zaterdag kwam ik weer opgeladen terug van de cursus.

Jolanda

Op zaterdagochtend in de natuur, zittend, lopend en staand, ademen en voelend ben ik steeds meer mijzelf. Dankzij Mood and Nature.

Harry

Ik heb de training als zeer positief ervaren, ben een stuk rustiger geworden in het hoofd. Wim zorgt voor veel afwisseling en ook de oefeningen voor thuis, via de groepsapp, vond ik erg fijn.

Corry

Wim. Ik wil je bedanken voor je inspiratie. Door Mood and Nature heb ik ontdekt dat meditatie, en alles wat erbij hoort, zelfs iets voor mij is. Je enthousiasme, de variatie in je lessen, de mooie verhalen, de mooie omgeving in de natuur (weer of geen weer) en de leuke groep mensen hebben hier aan bijgedragen.

Frans
Bekijk alle ervaringen